Siguran i licenciran broker

TradeWin24

Trgujte na više od 100 berzi u 24 zemlje sveta! Otvori račun

O nama

BDD TRADEWIN 24 je brokerska kuća koja se bavi globalnim online trgovanjem, istraživanjem i finansijskom analizom u oblasti investiranja. Korporativnim klijentima pružamo uslugu zaštite od negativnih kursnih razlika i fluktuacija cene roba na realnom tržištu.

Klikom do berze

Težimo da budemo lideri u uvođenju novih tehnologija u berzanskom poslovanju. Ne želimo prosečna rešenja, težimo savršenstvu u obavljanju svih poslovnih aktivnosti. Sa novom platformom TW, Vaši trgovački nalozi se izvršavaju u deliću sekunde, bilo da je reč o berzama Amerike, Evrope ili Azije. Jedan klik sa Vašeg računara, tableta ili mobilnog telefona i Vaš nalog je realizovan. Baš kao što to rade profesionalci sa Wall Street-a.

Profesionalne analize

Budite uvek korak ispred drugih uz naše profesionalne analize koje izrađuju analitičari sa višegodišnjim iskustvom na globalnim berzama.

Najbolji odnos cene i kvaliteta

TradeWin24 gleda na troškove i kvalitet usluge očima klijenta. Trudimo se da pomeramo granice u oba spomenuta segmenta poslovanja. Naša glavna prednost – izuzetno niski troškovi i vrhunska podrška.

Regulativa

Kao licencirano i potpuno regulisano investiciono društvo, usvojili smo stroga pravila i procedure Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije (KHOV) i Narodne banke Srbije (NBS). Zbog prirode globalnog posla kojim se bavimo naši striktni kontrolni mehanizmi i regulativa su u potpunosti usklađeni sa najstrožim principima postavljenim od strane evropske MIFID regulative i američke agencije FINRA.

Proizvodi

Trgujte na više od 100 berzi u 24 zemlje sveta sa 30000 finansijskih instrumenata 24 časa na dan.

Akcije

Trgujte akcijama na 125 berzi širom sveta pomoću napredne trgovačke platforme i sofisticiranih naloga za trgovanje, 24 sata dnevno, 6 dana u nedelji. Izuzetno niske i transparentne trgovačke provizije - ukupni troškovi koji uključuju troškove berze i saldiranja iznose samo $0.02 po jednoj akciji za trgovanje u USA ili 0,35% za trgovanje u EU.

image description
image description

Fjučersi

Trgujte fjučersima na robe, indekse, valute i opcije na USA, Azijskim i Evropskim berzama. Troškovi od samo 12 USD po ugovoru u koje su uračunati naknada berzi i regulatora. Uz podršku našeg profesionalnog tima, trgovanje fjučersima nikad nije bilo jednostavnije.

Forex

  • Direktan pristup međubankarskim deviznom tržištu – ECN i najniže provizije na tržištu.
  • Zajedno brinemo o Vašem riziku – maksimalan leveridž od 1:40.
  • Automatsko rolovanje pozicija preko noći.
  • 22 valutna para dostupna za trgovanje.
  • Koristite naš specijalizovani “FXTrader” uz pomoć kojeg ste efikasniji u trgovanju valutama.
image description
image description

Opcije

Po prvi put imate mogućnost da preko sofisticirane Trader Workstation (TW) platforme trgujete finansijskim derivatima – opcijama. Sada ste direktno povezani sa najvećim globalnim berzama opcija - Chicago Board Options Exchange (CBOE) i International Securities Exchange (ISE) uz minimalne provizije po opcijskom ugovoru.

ETF i CFD ugovori

Diversifikujte svoj portfolio investirajući u najrazličitije ETF-ove i otkrijte zašto ovaj finansijski instrument poslednjih godina sve više dobija na popularnosti. Nudimo širok spektar ETF-ova na akcije, indekse, industrijske grane, robe itd.

Posebna prednost ovih ugovora je veći leveridž, uvek dostupan short kao i ostvarivanje dividende iz aktive koja se nalazi u osnovi (akcije i indeksi). Takođe, CFD Vam omogućava da neograničeno trgujete instrumentima u toku dana jer ne podleže tzv. PDT pravilu

image description
image description

Obveznice

Konzervativni investitori sada imaju globalni izbor. Po prvi put u Srbiji, TradeWin24 nudi pristup trgovanju najboljim američkim i evropskim korporativnim obveznicama, trezorskim zapisima SAD, američkim municipalnim obveznicama, državnim obveznicama u Aziji i Evropi, fixed-income fjučersima i fixed-income opcijama.

Zanimljiva statistika

  • 47623 Broj transakcija
  • 30000 Broj instrumenata
  • 482 Analize
  • 2642 Objavljeni tekstovi

Kontakt

Informacije na internet stranicama Društva, pojedinačnim porukama e-pošte i individualnim razgovorima objavljene su isključivo u informativne i marketinške svrhe te ne predstavljaju poziv za kupovinu ili izvršenje bilo kakve investicije. Trgovanje finansijskim proizvodima može doneti kako dobitke tako i gubitke. Posebno špekulativno može biti trgovanje proizvodima s polugom (leveridžom) kao što su, ali ne isključivo, finansijski derivati. Svako spominjanje rizika u publikacijama, povezano sa određenim proizvodom ili uslugom, ne sme se i ne treba shvatiti kao pun i celovit popis svih rizika koji su povezani s takvim proizvodom ili uslugom, te stoga Društvo sugeriše svim klijentima da se dodatno upoznaju sa svim rizicima, pre zaključivanja bilo koje transakcije ili ulaganja.